15 ÉVES Jubileumi Évkönyv
a Reményik Sándor Evangélikus Óvóda, Általános Iskola és Művészeti Alapiskola

Emlékév

"Egy lángot adok, ápold, add tovább." /Reményik Sándor/

Kedves Látogató!

Tizenöt évvel ezelőtt, 2007-ben alapítottuk meg iskolánkat. Akkor a megye egyedüli evangélikus fenntartású, és az ország egyedüli Reményik Sándor nevét viselő iskolájaként kezdtük meg működésünket. 
Névadónk példájából, gyönyörű írásaiból, gondolataiból merítve fogalmaztuk meg nevelési céljainkat, elveinket, azokat az értékeket, melyeket evangélikus iskolaként fontosnak tartottunk.

Az elmúlt tizenöt esztendő alatt, mindezt büszkén hirdetve végeztük munkánkat. A reánk bízott gyermekekkel a legnagyobb szeretettel, törődéssel, odafigyeléssel foglalkoztunk, hogy megtalálva lelki békességüket, értelemben és testben is erősödhessenek.
Áldozatos munkánk, tantestületünk elhivatottsága, szakmai felkészültsége, és a sok-sok okos, ügyes, intelligens tanítványunk hamar röpítette város szerte, és azon túl is, iskolánk jó hírét.
Mára művészeti tagozattal, két tagintézménnyel bővülve, patinás, ugyanakkor modernül megújuló épületünkbe várjuk leendő tanulóinkat. 
Iskolánk kapuja, természetesen nyitva áll itt végzett diákjaink számára is. E honlap is azért készült, hogy tartalmát folyamatosan bővítve, közösen idézhessük vissza a magunk mögött hagyott évek emlékeit

Honlapunk tartalmának bővülése nem áll meg a tizenötödik esztendőnél. Folyamatosan szerkesztjük, szépítjük, hogy ezzel is hozzájárulhassunk a Reményik Sándor által meggyújtott láng ápolásához, gondozásához, hogy közösen tudjuk átnyújtani a következő generációnak.

Isten áldását kérem az idelátogatókra, valamint mindenkire, aki imádságban hordozza és szeretettel veszi körül iskolánk közösségét.


Sátory Károly
igazgató

 

MEGOSZTÁS

Facebook Twitter